Kan computerservice aan huis goedkoop zijn? Ja, dat kan!

 
Vanaf het begin was ons doel: "Al onze klanten top service aanbieden voor concurrerende prijzen". 
 
Wij zagen in de omgeving veel computer bedrijven die erg hoge prijzen vraagde en vaak lange reparatietermijnen aanboden. Niemand wilt twee weken wachten op een reparatie! Dat moet snel en gemakkelijk. Daarom besloten wij van PC reset om de beste aan huis service aan te bieden voor goedkope tarieven. 
 
Omdat wij geen personeel, bedrijfspand of dure marketing kosten hebben is het mogelijk om servicetarieven te hanteren van maar slechts €7,50 per kwartier! Dit is gemiddeld 50% goedkoper dan andere computer reparatie bedrijven in de omgeving.
 
Wij werven de meeste klanten door mond-tot-mond reclame. Dit is gratis maar wel de meest effectieve vorm van reclame. Het is voor ons dus belangrijk om goede reparatie- en onderhoudsdiensten aan te bieden. Dit moet ook snel zijn. Hierdoor zijn onze klanten erg blij en dat bekrachtigd de mond-tot-mond reclame nog meer.
 
Inmiddels werken we ik(Tommy) en Joey full-time voor PC reset, Mac reset en TelefoonmakenVianen.nl. Drie websites die verschillende diensten aanbieden, uitgevoerd door ons tweeën.
 
Wat zijn jullie ervaringen met onze service? Wat was gemakkelijk aan de service aan huis? Laat het ons weten!